Monica Z vals, lørdag 26. november 2016

MonicaZ Vals (no)
Stina Stenerud - vokal
Palle Wagnberg - B3
Eirik Berg Svela - gitar
Erik K. Jøkling - trommer

Dette superlaget setter hovedfokus på den folkekjære svenske jazzlegenden Monica Zetterlund. Stina har en stemme som kler Monicas jazzstil meget godt, og med dette råbra kompet vil hun by publikum på et stort knippe sanger som er gjort kjent av den svenske verdensartisten.

Monica Zetterlund (1937 – 2005) gjorde stor suksess både i Norden og i verden for øvrig, ikke bare som sanger, men også som filmskuespiller. Filmen om henne, Monica Z, har gjort stor suksess etter at den hadde premiere høsten 2013. Mange av plateinnspillingene hennes innen jazzsjangeren er blitt stående som historiske klassikere.

Terje Dyrud kvartett, lørdag 29. oktober 2016

Fire middelaldrende menn i «sin beste alder» med mer enn 220 års samlet musikkerfaring, utgjør Terje Dyruds Kvartett. Bandet byr på en god variasjon mellom swing og roligere og mer avslappet musikk, og de prøver å få fram den gode stemningen på sine konserter. Det som kjennetegner bandet er først og fremst de gode og drivende soloene, men også det stabile kompet. 
Kvartetten består av: 
Terje Dyrud – Gitar, Bjørn Svendsen – Kontabass, Magne Henriksen – Vibrafon og Finn Torgersen – Trommer.

Åse Frank Rythmmakers, lørdag 27. august 2016

Åse Frank har gjestet Lørenskog Jazzklubb flere ganger ( da under etternavnet Lomsnes).Åse Frank Rythmakers er et relativt nytt band . Repetoiret er fra 20-tallets New Orelans og Chicago. 
Bandet består av : Åse Frank vokal, Lars Frank cl/sax Andreas Rotevatn trombone, Torbjørn Kristiansen banjo og Steffen Granly tuba

Blue eyes , lørdag 24. september 2016

"Blue Eyes "er en sekstett som spiller repetoir fra Frank Sinatras songbook . 

Følgende er med i bandet:  Thomas Grimestad Holm - Vokal,  Axel Westlund- gitar, Lars Hoff Henly-tenorsax,  Morten Stang Koppang-trompet, Andreas Dreier, bass og Stein Erik Evenstad- trommer