Konserter vår 2015

Hvem spiller på Lørenskog Jazzklubb vinter og vår 2015

Lørdag 31. januar  Jazzsociety orchestra  www.jazzsocietyorchestra.com

Spiller gode gamle låter i sofistikerte arrangementer. Mainstreamjazz i spretne melodiføringer:

Følgende er med: 

Dorthe Aske- vokal, Runar Nicolaysen - saxofon, Kåre Rognsaa- saxofon, Odd Rogne- trompet, flygelhorn. Thomas Takla-trombone, Eirik Lie- gitar,  Knut Mikalsen- bass, Freddy Hoel Nilsen - piano og Stein Erik Evenstad- trommer.

 

Lørdag 28. februar  Swinging Six

De er seks entusiastiske musikere som har spilt sammen i snart 30 år, med enkelte utskiftninger underveis. En felles interesse for New Orleans jazz fra 1920-tallet og frem til i dag har vært basis for dette samholdet.

Følgende er med:  Jean Buer- buss, Lars Baardsgaard- trommer, Halvor Floden-banjo/gitar. Øyvind Kvarvåg -trompet, Arve Fretheim- trombone og vokal . I tillegg kommer en gjestesaksofonist. 

l

 

Lørdag  21. mars-  Svingende  Stringswing med Touche : www.toucheband.no 

Følgende er med 

Johan Tobias Bergstrøm - Gitar

Bård Helgerud - Gitar

Håkon Aase - Filolin

Fredrik Solberg - Bass

 

Lørdag  25. april-   Swingkameratene består av gamle ringrever innen norsk jazz:
Stein Thue spiller sopransax og synger, med hes stemme som er skreddersydd for jazz. Jan Inge Melsæther spiller trombone og synger. Han har i 20 år vært en av frontfigurene i Ytre Suløen Jazzensemble. Det alene borger for kvalitet! Arild Berger ( bosatt på Hagan ) spiller piano. Svein Gusrud spiller bass og Finn Torgersen spiller trommer. Det er et stort pluss for et band å ha en bra vokalist. Swingkameratene har altså to. Det gir ekstra variasjon i lydbilde og fremførelse. 

2. aug, 2016