Majken Christansens kvintett

Lørdag 25. november  2017  spiller Majken Christiansens kvintett 

Majken Christiansen er nok kjent for veldig mange av klubbens publikum. Hun er fra København, men bor i Oslo. Hun presenterer revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaene, og Ella Fitzgerald er svært tydelig en av hennes største inspirasjonskilder. Majken tolker og formidler de klassiske tekstene og melodiene fra The American Songbook med en sjelden innlevelse, varme, ærlighet og overbevisning. Med seg på senen har Majken sitt faste norske band.

  • MAJKEN CHRISTIANSEN – VOKAL
  • FRODE KJEKSTAD – GITAR
  • OVE BILLINGTON – PIANO
  • STIG HVALRYG – KONTRABASS
  • TORSTEIN ELLINGSEN – TROMMER

 

Music with Z

Lørdag 28. oktober  spiller Music with Z»

Music with Z er en hyllest til det svenske jazz-ikonet Monica Zetterlund. Bandet, med vokalist Gro Bjørnnes i front, fremfører sine favoritter fra den svært omfangsrike Zetterlund-katalogen. En konsert med Music with Z er en reise i Monica Zetterlunds kontrastfylte liv og karriere. Dette kommer til uttrykk i melankolien i de svenske folketonene og livsgleden i musikal, kabaret og evergreen-repertoaret. I sine personlige, drivende, energiske og lyriske tolkninger fanger Music with Z lyden og stemningen av en æra, for mange gullalderen i skandinavisk jazz.

 

Gro Elisabeth Bjørnnes – vokal
Andrés Þór Gunnlaugsson – gitar
Andreas Dreier – bass
Magnus Sefaniassen Eide – trommer

 

https://www.facebook.com/musicwithz/

SWINGING SIX

Lørdag 30.september 2017  spiller Swinging six 

Swinging six er seks entusiastiske musikere som har spilt sammen i snart 30 år, med enkelte utskiftninger underveis. En felles interesse for New Orleans jazz fra 1920-tallet og frem til i dag har vært basis for dette samholdet. Swinging Six har gjestet Lørenskog Jazzklubb flere ganger 

 

 

THOU SHALT SWING

Lørdag 26, august spiller den unge jazzkvartetten Thou Shalt Swing . 

De spiller herlig fransk jazz , inspirert av bl.a. Django Reinhardt 

Kvartetten kommer fra Stockholm med den norske bandleder Terese Lien Evenstad. Hun har gjestet  Lørenskog Jazzklubb tidligere i 2015, da sammen med sin far slagverkeren  Stein Erik Evenstad.

Bandmedlemmer

Terese Lien Evenstad – fiolin

Joakim Sandgren – gitar

Albin Vesterberg – gitar

Daniel Forsberg – bass

Les og hør mer på http://thoushaltswing.com