Gyldenløwe Brygge Jazzband

Lørdag 31 august besøker

Gyldenløwe Brygge  Jazzband fra Drammen - Lørenskog Jazzklubb.

Orkesteret spiller New Orleans gladjazz og andre låter som swinger. Dette er en gjeng glade musikanter som har kjørt mil etter mil på den musikalske landeveien. Orkesteret har spilt på diverse jazz-kaféer og større events. Hver høst legger de også turen til Spania, for å spille på de norske Sjømannskirkene og nordiske foreninger. 

Besetningen består av 

Steinar Leite, tuba og trekkspill

Erik Fingalsen, trommer

Bjørn Skjelbred, trompet/flygelhorn

Arvid Tangerud, trombone og vokal

Runar Gustavsen, banjo/gitar/bass og vokal

Roger Frostad , keyboard og vokal

Steinar Hannevig, klarinett, sax gitar og bass

 

 

TBA

28. september blir det også konsert, band er ennå ikke avklart

Helene Edlers Happy Jazzband

Lørdag  26 oktober besøker  Helene Edlers Happy Jazzband Lørenskog Jazzklubb

Lørenskog’s Helene Edler Lorentzen har samlet sammen erfarne musikanter og laget et band som spiller standardlåter og glad-jazz.  Helene er en allsidig vokalist som har vært borti de fleste stilarter fra punk til opera. Hun medvirker på CDer utgitt over hele verden med new age-musikk sammen med Tron Syversen, hun synger med Lillestrøm Storband, en duo/trio med evergreens og Eva Cassidy-inspirert musikk og nå med et litt større mannskap i sitt Happy Jazz Band. Hun er også i gang med innspilling av album med evergreens, Eva Cassidy’s låter og et julealbum.   

Medvirkende er: Helene Edler Lorentzen - Vokal, Knut Elstad - trompet, Tron Laumann – klarinett og saksofon,  Frode Nilsen – bass, Tron Syversen – piano og Finn Torgersen - trommer

 

TBA

30. november blir det også konsert, band er ennå ikke avklart